Nå har vi begynt å lage egne nettsider!

Velkommen til Web Group Norway sine nettsider. Vi har laget flere websider den siste tiden, og det startet som en hobby pga egen markedsføring for Motorsport Event AS. Vi har bygd egen nettside fra bunnen, og startet helt uten data kunnskaper. Noen uker etter har vi bygd opp flere sider, og mer info kommer på et senere tidspunkt. En av sidene dere kan besøke er vraking.no som vi har bygd opp med formål om å samle info om vraking / EU-Kontroll. Vi har også lagt ut en mal til motosport utøvere med mere info her på srt-design.no (kun en mal).

Se fullstendig oversikt over våre websider her, dersom dere ønsker annonse eller oppføring på en av disse sidene er det bare å ta kontakt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vi kan også sette opp deres neste hjemmeside i Joomla for 3.500,- eks mva (med inntil 8 standard menypunkt). Sidene blir som dere ser på eksempel over våre websider. Dere må selv stå for innhold og info / annonser / logo / bilder etc. Timespris på innhold, artikler og bildebehandling utover ferdig standar oppsett ligger på 450,- eks mva per time. (standar oppdatering manual med artikler og bilder ligger i oppsett prisen).

Det tar ca 3 dager fra påbegynt prosjekt med domeneregistering til ferdig nettside (etter nærmere avtale). WGN ønsker at alle skal ha mulighet til å lage seg en flott hjemmeside, derfor ligger det også en beskrivelse av hvordan lage en egen nettside gratis med joomla under menypunktet tjenester, der finner dere også annonsører til de som lager de proffe flotte løsningene for din hjemmeside / webside.

Annonser på våre websider finnes i alle fasonger, vi kan stå for utforming!

(artikkel fortsetter under annonse)

(artikkel fortsetter)

Vi kan også stå for utforming av annonser og innhold på deres websider. Vi kan også være behjelpelig med å lage annonser for våre annonsører. Våre samarbeidspartnere på dette feltet er meget dyktige.

Dette startet som en hobby, men etter noen uker føler vi at det er mulig å hjelpe andre med å lage webside. Det har vært lange dager og mange våkennetter for å lære seg dette, men nå har vi fått en forståelse for hvordan lage en "semi-proff" nettside. Vi kan legge opp til tv via (youtube), bildegallery og flere andre ting. Derfor er dette nå sider som fremstår som "helt greie" ovenfor deres publikum.

WGN legger også vekt på at siden skal være funksjonabel på både nettbrett og mobil, derfor fåretar vi justeringer som gjør den godt brukervennlig på mobil også. Ta kontakt dersom dere ønsker ny webside, så kanskje vi kan hjelpe dere. Ønsker dere å legge penger i en proff webside finner dere linker under menypunktet tjenester.

Ha en flott dag, og besøk gjerne en eller flere av våre websider!